Een piepkleine greep uit de klantervaringen die ik onder andere verzamelde via LinkedIn, e-mail en Springest.


Roy Ishak – Freelance copywriter, Content marketeer
“Eerlijk is eerlijk: het overtrof mijn verwachtingen. Wat een diepgang, zeg. Maikel ademt één en al praktijkervaring uit. Een rasondernemer. Hij verkoopt je geen gebakken lucht, maar laat je je tanden zetten in smaakvolle tips die je direct kunt toepassen en, nog belangrijker, direct resultaat opleveren. Iedere cent waard – als je het mij vraagt.”

Patrick Petersen – TV Host en Docent Marketing
“Maikel Latour weet ondernemen en marketing begrijpbaar en eenvoudig toepasbaar te maken voor de iedere ondernemer die op zoek is naar meer resultaat. Ik kan een gesprek met Maikel aan elke ondernemer sterk aanbevelen.”

Raymond Peddemors – Ondernemer
“Ik ben bij Maikel uitgekomen toen ik voor mijn start-up op zoek was naar een goede adviseur, een sparringpartner met ruime ervaring als ondernemer, om het business model voor CombiOrder.com tegen het licht te houden. Maikel is een veelzijdig persoon en zijn enthousiasme is aanstekelijk. Naast zijn praktische adviezen vanuit zijn jarenlange ervaring als ondernemer en zijn kennis op gebied van social media, weet hij ook instinctief door te dringen tot de kern van de zaak. Een aanrader voor ondernemers die meer uit hun bedrijf en hun zelf willen halen. Maikel bedankt!”

Inge Maathoven – Ondernemer
“Ik ben erg blij dat ik de stap heb gezet om Maikel in te schakelen. Het is echt een aanrader voor iedere ondernemer die zijn of haar bedrijf wil laten groeien. Ons bedrijf groeiende de laatste maanden sterk in omzet (c.a. 35% groei en dat vind ik heel veel als je kijkt in welke tijd we nu zitten) dankzij de helpende hand van Maikel. Volgende week voer ik een aantal sollicitatie gesprekken.”

Ben je nu wél overtuigd? Mooi! 😉

Gesprek aanvragen