bedrijfsfotograaf-hero

Bedrijfsfotograaf

Bedrijfsfotograaf

Bedrijfsfotograaf

Professionele beelden nodig voor je bedrijf? Of het nu gaat om foto’s voor een website, brochure of social media, als bedrijfsfotograaf, zorg ik dat jouw bedrijf en marketingboodschap professioneel wordt gepresenteerd.

Of het nu gaat om een indrukwekkende bedrijfsreportage, een dynamische bedrijfsvideo of een serie van professionele bedrijfsfoto’s, ik zorg dat je bedrijf krachtig wordt gepresenteerd.

Met aandacht voor detail creëer ik beelden die perfect passen bij je marketingboodschap.

Ik weet jouw aanbod en producten op een manier vast te leggen die past bij de identiteit van je merk.

Werkwijze als bedrijfsfotograaf

In tegenstelling tot trouwfotografie ontkom ik er bij bedrijfsfotografie niet aan om aanwijzingen te geven en te regisseren. Ik weet namelijk als geen ander hoe ik jou, maar ook je marketingboodschap kan vangen in professionele bedrijfsfoto’s. Ik weet dit te doen zonder jouw persoonlijke authenticiteit te verliezen.

Binnen 10 dagen na de shoot krijg je alle nabewerkte foto’s via een download link toegestuurd. Inclusief de overige foto’s van de shoot.

Alle bestanden zijn opgeslagen in het ongecomprimeerde JPG formaat. Dit betekent 0% kwaliteitsverlies. Als service biedt ik een levenslange BACKUP van de foto’s op een versleutelde server.

Deze service is GRATIS en inbegrepen in de prijs. Mocht jij ooit de foto’s om welke reden dan ook zijn kwijtgeraakt, dan stuur ik al het beeldmateriaal kosteloos opnieuw toe.

Professionele uitrusting voor bedrijfsfotografie

Voor de foto’s van de allerhoogste kwaliteit, heb je als bedrijfsfotograaf meer nodig dan alleen technische kennis, creativiteit en ervaring. Professioneel gereedschap is een must.

Ben je geïnteresseerd in de technische specificaties van mijn professionele camera uitrusting en hoe deze bijdragen aan de kwaliteit van mijn fotografie? Ik leg het je graag uit. Gebruik het contactformulier of bel.

Transparante tarieven

Jouw investering in een 3 uur durende professionele fotoshoot van mij als bedrijfsfotograaf, is slechts 497 euro exclusief 21% btw. Ik reken geen extra kosten voor eindbewerking van foto’s en reiskosten zijn inbegrepen. Bij mij geen onverwachte kosten!

Contact opnemen