Portretfotografie

Professionele zakelijke en privé portretten.

Portretfotografie, ideaal voor socialmedia of als aanvulling op bedrijfsreportages. Met mijn lens vang ik de persoonlijkheid die elk portret uniek maakt. Zo creëren we samen een blijvende indruk met professionele portretten.

Portretfotograaf

Zoek je een professionele portretfotograaf die jouw unieke persoonlijkheid op beeld vastlegt?

Of het nu gaat om een persoonlijk familieportret een artistieke fotoshoot, foto’s voor je portfolio of social media, als professioneel portretfotograaf weet ik jouw identiteit en karakter te vangen in haarscherpe foto’s.

Jouw persoonlijkheid, door mijn lens, in jouw smaak en stijl. Wil je een shoot op locatie, of liever bij mij in de studio? Ik ben flexibel en alles is bespreekbaar.

Werkwijze als portretfotograaf

In tegenstelling tot trouwfotografie ontkom ik er bij portretfotografie niet aan om aanwijzingen te geven en te regisseren. Wees gerust. Ik weet als geen ander hoe ik je authentiek op beeld vastleg.

Binnen 10 dagen na de shoot krijg je alle nabewerkte foto’s via een download link toegestuurd. Inclusief de overige foto’s van de shoot.

Alle bestanden zijn opgeslagen in het ongecomprimeerde JPG formaat. Dit betekent 0% kwaliteitsverlies. Als service biedt ik een levenslange BACKUP van de foto’s op een versleutelde server.

Deze service is GRATIS en inbegrepen in de prijs. Mochten jullie ooit de foto’s om welke reden dan ook zijn kwijtgeraakt, dan stuur ik jullie al het beeldmateriaal kosteloos toe.

Uitrusting voor portretfotografie

Met alleen ervaring en creativiteit ben je er nog niet. Het juiste assortiment geschikte camera’s en lenzen maken het verschil. Geïnteresseerd in de technische specificaties van mijn professionele camera uitrusting en hoe deze bijdragen aan de kwaliteit van mijn fotografie? Vraag mij er gerust naar.

Transparante tarieven

Jouw investering in een 2.5 uur durende professionele fotoshoot van mij als portretfotograaf, is slechts 500 euro. Ik reken geen extra kosten voor eindbewerking van de foto’s. Ook zijn reiskosten inbegrepen. Bij mij dus geen onverwachte kosten!

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak inplannen? Laat hieronder je gegevens achter, je hoort binnen 24 uur van me.

Fotograaf inhuren?

Klaar om een professionele bedrijfsfotograaf in te huren? Neem vandaag nog contact met me op en ik vertel je graag hoe we jouw zakelijke verhaal tot leven kunnen brengen met beelden die de kracht en uniciteit van jouw bedrijf weerspiegelen.

Op de pagina bedrijfsfotografie en trouwfotografie vind je meer informatie over mijn andere fotografiediensten.

    Ik wil meer weten over:

    Scroll to Top